om Life4Garden

Life4Gardens kunskap, engagemang och estetiska känsla hjälper dig

att få en harmonisk och funktionell trädgård som du ska kunna njuta av året om

animated arrow down icon

om Life4Garden

Lotta Reiver portrait

Sedan starten 2014 har jag haft förmånen som trädgårdsarkitekt att hjälpa många privatpersoner och bostadsrättsföreningar designa och planera sina trädgårdar och utemiljöer. Alla uppdrag har varit unika och speciella!

Life4Garden drivs av mig, Lotta Reiver, diplomerad trädgårdsdesigner / trädgårdsarkitekt. Jag har även Grönt Kort (Yrkesbevis TCYK) i växtkännedom och frukträdsbeskärning. 

Förutom att designa och skapa trädgårdar jobbar jag gärna som trädgårdsmästare en del av tiden.  Den erfarenhet som jag får genom att kombinera trädgårdsdesign med trädgårdsmästarjobb ger en fördjupad kompetens som jag har stor nytta av i skapandet av nya trädgårdar. Designen ska inte bara vara estetiskt tilltalande utan även funktionell och hållbar!

Life4Garden designar din trädgård och är gärna med i hela processen – bygg/marklov, projektledning, inköp av växter och material – som genomförs tillsammans med ett entreprenadföretag. Allt för att säkerställa ett gott slutresultat av trädgårdsdesignen och din nya trädgård!

Jag utgår från Tyresö men tar gärna uppdrag i Stockholm och grannkommuner som Tyresö, Nacka, Värmdö och Haninge.  För övriga platser så ses vi online!

Företaget är godkänt för F-skatt och har ansvarsförsäkring.

Jag ser fram emot att höra om din trädgårdsdröm.
Slå mig en signal!

Namnteckning