Om Life4Garden

Med Life4Gardens kunskap och engagemang får du en harmonisk och funktionell trädgård.

animated arrow down icon

Om Life4Garden

Lotta Reiver portrait

Sedan starten 2014 har jag haft förmånen som trädgårdsarkitekt att hjälpa många privatpersoner och bostadsrättsföreningar designa och planera sina utemiljöer och trädgårdar. Uppdragen har varierat stort; allt från trädgårdsrådgivning på plats, detaljrik trädgårdsdesign till entreprenad. Alla uppdrag har varit unika och speciella!

Life4Garden drivs av Lotta Reiver, diplomerad trädgårdsdesigner / trädgårdsarkitekt med Grönt Kort (Yrkesbevis TCYK) i växtkännedom och frukträdsbeskärning. 

Dessutom erfarenhet som trädgårdsmästare vilket ger en fördjupad kompetens inför design av din trädgården. Designen ska inte bara vara snygg utan även funktionell.

Life4Garden designar din trädgård och är med dig som kund i hela processen – bygg/marklov, projektledning, inköp av växter och material – och genomför tillsammans med entreprenadföretag anläggningen. Allt för att säkerställa ett gott slutresultat – din nya trädgård!

Företaget är lokaliserat i Nacka. Verksamheten bedrivs främst i Nacka, Värmdö och Stockholm. Företaget är godkänt för F-skatt och har ansvarsförsäkring