Trädgårdens Rum & Funktioner

Behöver du hjälp med att skapa en planlösning för din trädgård? En struktur för trädgården som visar de olika rummen och funktionerna?

animated arrow down icon

Om trädgårdens rum & funktioner

Då är tjänsten Trädgårdens Rum & Funktioner vad du behöver.
Det är trädgårdsdesign baserad på form och funktion som visar trädgårdens struktur och utformning i sin helhet men utan detaljer som växter, material, belysning eller olika konstruktioner.

Vi börjar med ett personligt möte och går igenom dina önskemål, behov, miljö, tidsramar och trädgårdens förutsättningar. Innan besöket får du ta del av Life4Gardens checklista som hjälper dig strukturera och summera dina behov och önskemål på ett tydligt sätt.  Och förhoppningsvis ge dig nya uppslag för hur du vill använda din trädgård framöver.

Ofta kommer vi fram till de stora dragen i trädgårdsutformningen i ett tidigt stadie, därefter jobbar vi vidare med utformningen och designen av din trädgård. Självklart har du möjlighet att revidera det första förslaget. Det visar trädgårdens struktur och form på ett övergripande sätt. Vi gör avstämning på telefon, mail eller Zoom för att nå det tänkta resultatet, ett förslag som ni känner er nöjda med.

Vi avslutar med ett presentationsmöte av trädgårdsdesignen på plats hos dig. 

Det som ingår i Trädgårdens Rum & Funktion är;

Trädgårdsritningarna är skalenliga i lämplig skala.

Tjänsten ger dig en planlösning för din trädgård. En tydlig struktur med trädgårdens olika rum och funktioner där du sedan själv fyller på med växter och hårda material.

kr 25.000
  •  

* inklusive moms

** Pris från 22.500 kr baserat på tomtens storlek, förutsättningar och nivåskillnader.
** Restid inom Stockholm ingår, milersättning tillkommer med 50 kr per mil.

**** Tillgodoräkna dig priset för trädgårdsrådgivning vid beställning av trädgårdsdesigntjänsten Trädgårdens Rum & Funktioner