Belysningsrådgivning

Vill du förbättra upplevelsen under den mörka delen av dygnet? Ett första steg är att provljusätta din trädgård. Boka en provbelysning!

animated arrow down icon

Om belysningrådgivning

Ljussättning av din trädgård ger ökad trygghet men också en trivsam och behaglig miljö att njuta av året om. Du kommer att uppleva din trädgård på ett nytt sätt när du är utomhus men även med vackra vyer inifrån då det är mörkt ute. 

Vi träffas i 1,5-2 timmar och går tillsammans igenom din trädgårds förutsättningar, dina önskemål och behov av belysning.
Vi bollar belysningsidéer och olika funktioner samtidigt som vi provljussätter trädgården för att skapa en funktionell och stämningsfullt belyst miljö. En trädgård som är trivsam att komma hem till!

Det som ingår i Belysningsrådgivningen är;

En tomtkarta är ett bra underlag för noteringar, du märker enkelt ut varje armaturs placering och ljusriktning. Du kan oftast ladda ner en enkel version från kommunens hemsida. 

Provbelysningen sker med lågströmsarmaturer från In-lite.  Skulle du hellre välja LED armaturer med högre strömspänning kan jag rekommendationer lämpliga armaturer och elektriker för installation.

Boka en provbelysning i din trädgård innan du bestämmer dig för vad och hur du ska belysa och vilka ljuskällor som passar bäst i just din trädgård . 

kr 3.600
  •  

*inklusive moms

**resa inom Stockholm ingår